Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Joves per la biodiversitatAlumnes del centres Poeta Villangómez i cas Serres han plantat 40 margarides grogues al Parc Marià Villangómez.

L'Ajuntament d’Eivissa ha iniciat avui les activitats del programa organitzat pel Dia Mundial del Medi Ambient, que es celebra el 5 de juny, amb una plantació al Parc Marià Villangómez a la que han participat alumnes de primària dels centres escolars de cas Serres i Poeta Villangómez.
A l’activitat hi han assistit el regidor de Medi Ambient, Jordi Salewski, la regidora de Participació Ciutadana, Montse García, i la regidora del barri de cas Serres, Rosa Rubio.

Durant la activitat ‘Joves per la biodiversitat’, els boixos i boixes, han plantat un total de 40 margarides de color groc. L’objectiu és que aquestes plantes amb flors ajudin als insectes pol·linitzadors com abelles o papallones de la zona.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Salewski, ha assenyalat que ‘aprenentatge i respecte cap al medi ambient s’aprèn des de ben petits, a les aules, a casa i les institucions hem d’afavorir aquest aprenentatge perquè aquests boixos i boixes són la ciutadania del futur. El fet que les hagin sembrat ells i elles fará que tenguin cura i que aquest sentiment s’amplii al respecte cap al resta de la ciutat’.

El programa per a celebrar el Dia del Medi Ambient continua amb un cicle de sortides guiades per descobrir la biodiversitat urbana de la ciutat d’Eivissa amb el pròxim diumenge 5 de juny. Així mateix, hi ha prevista una jornada per a voluntaris a càrrec de SOS Salvem la Sargantana on es repartiran trampes contra les serps, el dissabte 4 de juny, i una cursa d’orientació a l’espai natural d’es Soto.

Les persones interessades a participar en alguna de les activitats han d’inscriure’s al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Wpp