abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Servei escombratgeEl servei d’escombratge manual en torn de tarda de la ciutat d’Eivissa entra en funcionament amb 15 nous operaris i un capatàs.
 
L’alcalde d’Evissa, Rafa Ruiz i el regidor de Medi Ambient, Urbanisme i Transició Energètica, Jordi Salewski han donat la benvinguda als 15 nous operaris i el capatàs que s’han incorporat al servei de neteja i que treballaran en torn de tarda a la ciutat d’Eivissa duguent a terme tasques d’escombratge manual.

El nou servei tendrà un horari de 14 a 20 hores de dilluns a dissabte i comptarà amb 15 operaris durant la temporada alta i 10 en temporada baixa. Aquests nous operaris es sumen als 20 d’escombratge manual i dos capatassos amb els que compta actualment el servei en l’horari de matí que és de 6 a 12 hores.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz ha explicat que ‘feim tot el possible dins les limitacions que té el contracte de neteja per millorar un servei que no està dimensionat per les necessitats ni la pressió demogràfica de la ciutat’ i ha afegit que ‘amb aquest nou torn de tarda és indubtable que es netejarà més i millor la ciutat, sumar també dues màquines baldejadores ens farà arribar a més carrers i barris que mai amb aigua a pressió’.

Aquest servei es posa en funcionament després de la modificació del contracte amb l’empresa concessionària de la neteja de la ciutat d’Eivissa, Valoriza aprovada en el mes d’abril amb els vots a favor de l’equip de govern i l’abstenció de l’oposició.

Es tracta d’una ampliació del contracte que suposa un increment anual del servei de neteja viària de 985.714,81 euros que a més del nou servei de tarda també compta amb dues noves furgonetes elèctriques pel buidatge de papereres, l’adquisició de dues màquines baldejadores amb doble pèrtiga per realitzar tasques de neteja d’aigua a pressió per la nit que es sumen a les dues de les que disposava el servei fins ara i de sis nous operaris més per a la realització d’aquestes servei de baldeig, arribant a fins a 22 persones més incorporades al servei de neteja.

Les màquines baldejadores que ja estaven operatives actuaran a altres barris fora del centre de la ciutat on ara només es realitzava neteja amb aigua a pressió, la qual cosa permetrà netejar carrers sencers.

Wpp