Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni familiars AlzheimerL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i Rosa Maria Sánchez López, presidenta de l’associació de familiars de malalts d’alzheimer d’Eivissa i Formentera han signat aquest mati el conveni de col·laboració per a promoure i desenvolupar programes assistencials i sanitaris destinats a la millora de la qualitat de vida de les persones afectades per la malaltia d’alzheimer.

L’alcalde d’Eivissa, rafa Ruiz, ha visitat les instal·lacions de l’associació per a conèixer de més a prop els programes que es tenen en marxa i la situació de les famílies afectades per aquesta malaltia.

L’Associació de familiars de malalts d’alzheimer, des de l’any 1998, compta amb l’objectiu de donar una atenció integral i individualitzada a les necessitats de les persones afectades per la malaltia d’Alzheimer i dels seus familiars cuidadors.

Ofereix serveis terapèutics com l’educatiu, l’assistencial a domicili, el servei psicològic individual a domicili, el servei psicològic grupal, el servei psicopedagògic per els familiars cuidadors i els tallers terapèutics setmanals entre d’altres. També es duen a terme activitats com d’informació i sensibilització sobre l’Alzheimer, la formació per famílies cuidadores i formació per professionals així com activitats de divulgació i recaptació de fons.

L’Ajuntament d'Eivissa aportarà a l’associació de familiars de malalts d’alzheimer d’Eivissa i Formentera la quantitat de 16.000,00 €.

Wpp