Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Horario Bilbioteca Municipal estiuLa Biblioteca Municipal de Can Ventosa inicia aquest divendres 24 de juny l’horari d’estiu obrint al públic també els dissabtes durant el matí. Aquest horari es mantindrà fins al divendres 19 d’agost.

Així, les instal·lacions estaran obertes de forma ininterrompuda de dilluns a divendres de 8 a 15 hores i els dissabtes amb un horari de 10.30 a 13.30 hores. En total, la Biblioteca estarà oberta al públic 38 hores setmanals durant els mesos de juliol i agost.

Les instal·lacions tancaran el dissabte 6 d’agost amb motiu de les Festes de la Terra.

Pel que fa als serveis, la Biblioteca Municipal ofereix els serveis de devolució i préstec de llibres i informació bibliogràfica durant el mateix horari. Els usuaris de la biblioteca poden efectuar les devolucions de préstecs fora d'aquest horari en la bústia que hi ha en l'entrada de l'edifici, que està disponible les 24 hores.

Recordam que, a més, els socis amb el carnet de la biblioteca municipal tenen lliure accés a la plataforma en línia Digitalia per a consultar llibres i poden contactar amb la biblioteca al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Amb l’objectiu de millorar les instal·lacions, la Biblioteca ha realitzat una inversió de 5.000 euros per renovar part del mobiliari de la sala Juvenil, amb 20 noves cadires, i s’han instal·lat 6 mobles prestatges nous per acollir l’augment i renovació del fons a seccions com la de Literatura Clàssica; la secció d’Art i la secció d’obres periodístiques.

Wpp