Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Sant JoanA Talamanca no estaran permesos els focs per ser considerada tant la platja com ses Feixes zona forestal.

L’Ajuntament d’Eivissa repartirà el pròxim dijous 23 de juny 100 sacs amb estelles a la platja de ses Figueretes amb motiu de la celebració de la nit de Sant Joan.
Així mateix, la empresa Valoriza s’encarregarà de realitzar vint forats en la sorra, deu en cadascuna de les platges de ses Figueretes, on les persones interessades podran preparar les seves fogueres.

La festa finalitzarà a les 2 del matí. Una vegada finalitzada, el servei municipal de la empresa Valoriza iniciarà els treballs de neteja de les platges per tal que estiguin preparades a primera hora del matí.

Un total de 55 efectius de Policia Local i Nacional i Protecció Civil treballaran vigilant tant ses Figueretes com la platja de Talamanca, des de les 20:45 hores i fins a les 2 del matí, per controlar que la festa transcorri sense incidents. A Talamanca els foguerons no estaran permesos per ser considerada tant la platja com ses Feixes, zona forestal.

Recordam que l'ús del foc en qualsevol forma (fogueres, focs artificials, torxes o barbacoes) no està permès en terreny forestal entre l'1 de maig i el 15 d'octubre, tots dos inclusivament, segons el Decret 125/2007, de 5 d'octubre. I que no es podran realitzar foguerons més enllà dels previstos pel departament de Festes de l’Ajuntament d’Eivissa.

La definició de zona forestal que ve recollida per la Ley de Montes 43/2003, així com la Llei 3/2019, Agrària de les Illes Balears, assenyala els arenals (platges) com a terreny forestal, tret que tinguin la categoria d'urbà pel planejament urbanístic.

Nit de Sant Joan

Wpp