Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa formacióEl servei de formació i ocupació de l’Ajuntament d’Eivissa, juntament amb el SOIB, ofereix 3 nous cursos de formació destinats a persones en situació d’atur de forma prioritària. En cas de no completar-se les places, també podran participar alumnes que estiguin treballant.

Els cursos són: activitats de gestió administrativa, previst per a la seva realització del 5 d’octubre al 29 de març; anglès A1, del 20 d’octubre al 22 de desembre i activitats auxiliars de magatzem, del 19 d’octubre al 28 de febrer. Els cursos s’impartiran en horari de matí, excepte algunes sessions del curs d’activitats auxiliars de magatzem.

Les persones interessades es poden inscriure al curs d’activitats de gestió administrativa fins al 23 de setembre, al d’anglès A1 fins el 5 d’octubre, i finalment al d’activitats auxiliars de magatzem fins al 6 d’octubre.

Enguany s’ha treballat juntament amb el SOIB per retardar al màxim l’inici dels cursos donada la casuística de treball de temporada d’Eivissa i les persones han d’estar inscrits a l’atur en el moment de l’inici del curs en lloc del moment d’inscripció a diferència d’altres anys per aquest mateix motiu.

Durant el 2022 l’Ajuntament d’Eivissa ha realitzat fins a 7 cursos per a persones en atur que han superat un total de 56 persones.

Enllaç a:
· Informació i inscripció als cursos

Wpp