abril 24, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Sa GraduadaL’Ajuntament d’Eivissa treu a licitació les obres de treballs de pintura als centres educatius del municipi amb un pressupost d’1’1 milions d’euros. El termini de presentació d'ofertes és fins al dia 13 de setembre.

L’Ajuntament d’Eivissa ha tret a licitació les obres de treballs de pintura als col·legis del municipi. El projecte preveu treballs al CEIP can Misses, sa Joveria, sa Blancadona, CEIP Portal Nou, sa Graduada, sa Bodega, col·legi de Can Cantó, CEIP Poeta Villangómez, Cas Serres i a les escoletes de Vila i de Can Cantó, i Centre d’Educació de Persones Adultes (CEPA).

El projecte, ofert en quatre lots, compta amb un pressupost de 1.111.458 euros i el termini de presentació d’ofertes està obert fins al dia 13 de setembre.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa, Carmen Boned, ha destacat la importància d’aquesta acció de manteniment i revisió de tots els centres educatius del municipi i la quantitat econòmica dedicada, atès que s’ha habilitat aquesta partida provinent dels romanents municipals. Aquesta és la partida més elevada que s’ha dedicat mai al manteniment de les escoles’.
‘Durant els darrers mesos hem realitzat diferents obres de millora a les diferents escoletes de la ciutat així com a les escoles i als patis dels centres educatius d’infantil i primària. Amb aquesta feina, que esperam licitar a finals de setembre, tots els centres de la ciutat quedaran renovats’.

Els treballs preveuen pintura tant en l'exterior com a l'interior dels edificis. A l'exterior, a més de la pintura de la façana amb revestiment anti floridura, es durà a terme la neteja de la mateixa i es repararan fissures i esquerdes. En l'exterior dels centres també es durà a terme la renovació de les pintures dels jocs de les zones esportives i patis.

Quant a l'interior, es preveu pintura de parets, reparació d'esquerdes, pintat dels marcs de fusta i vernissat de la fusteria. Així mateix, s'aplicarà esmalt en les baranes, radiadors i canonades.
Les feines a l’interior de les escoles es duran a terme en horari no lectiu i durant les vacances escolars i ponts festius, per tal d’evitar molèsties en el transcurs del curs.

El termini previst d'execució de les obres és de quatre mesos en total atès que en sortir la licitació per lots, els treballs es poden fer de manera simultània als diferents centres educatius.

Enllaç a:
· Perfil del contractant

Wpp