Desembre 02, 2023

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

patronatmusicaEl Patronat de Música d’Eivissa obrirà el termini per a les preinscripcions de l’alumnat de nova matrícula per al curs 2022-2023 de l’1 fins al dia 8 de setembre. Les preinscripcions es podran fer presencialment, demanant cita prèvia des del dia 31 d’agost a les 15 hores a la seu electrònica del Patronat de Música; o amb un tràmit electrònic, a la seu electrònica del Patronat de Música a partir de les 9 hores del dia 1 de setembre amb certificat digital, DNIe o Cl@ave pin.

 Pel que fa a les preinscripcions d’iniciació a la música, hi haurà tres graus: Iniciació I, que es una assignatura dirigida a l’alumnat nascut el 2017 i que comparà amb un grup setmanal de 10 alumnes; Iniciació II, dirigit a infants nascuts el 2016, també amb una hora setmanal i Iniciació III, per a infants nascuts el 2015, amb una hora de llenguatge musical i una hora de cant coral setmanals.

El curs de sensibilització musical, tindrà també dos nivells, sensibilització musical I dirigida a l’alumnat nascut l’any 2019; i sensibilització musical II, assignatura dirigida a l’alumnat nascut l’any 2018, amb grups d’un màxim de 8 places.

Quant a les classes de Música en família, estan dirigides a l’alumnat nascut entre el 2020 i el 2022 i es realitzarà en grups de 10 infants acompanyats per una persona adulta.

També s'obren les preinscripcions per als cursos d'ensenyament elemental i mitjans, així com per a l'agrupació instrumental i els cors infantil i juvenil.

Les persones interessades poden ampliar informació i consultar preus a la web www.eivissa.es/musica a l’apartat Escola de Música i Preguntes Freqüents i al telèfon 971 397 537, en horari de 9 a 14 hores.
Hi ha descomptes per a famílies nombroses, monoparentals i el segon membre de la família matriculat.

La publicació de la llista d’admesos serà el 12 de setembre i la matrícula de l’alumnat admès hi haurà de fer-se entre el 12 i el 15 de setembre.

Wpp