abril 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

sinimagenL’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat 70.000 euros corresponents a les subvencions destinades a un total de 15 entitats socials d’Eivissa.

La regidora de benestar Social, Carmen Boned, ha assenyalat que ‘l’objectiu d’aquestes ajudes es que les associacions i entitats socials del municipi continuen prestant els seus serveis a les persones que més ho necessiten i amb les que l’Ajuntament sempre estarà al seu costat. A part d’aquestes ajudes que són 70.000 euros tenim signats 13 convenis amb entitats socials per valor de 324.000 euros’.

Així, l’associació de Fribromialgia i Sindrome de la Fatiga Crònica rebrà una ajuda de 5.182 euros per continuar amb la seva atenció integral a les persones amb dolor crònic a Eivissa; ADIMA Ibiza, tindrà una subvenció de 4.765 euros per continuar treballant en la defensa dels drets de les persones amb discapacitat, famílies i infància en risc d'exclusió i persones majors i l’Associació d'Altes Capacitats i Talents d'Eivissa i Formentera, rebrà 4.997 euros per al seu programa específic d’activitats d’atenció a menors d’altes capacitats.

Pel que fa a la Plataforma Sociosanitària de les Pitiüses, comptarà amb una subvenció de 5.089 euros per a continuar amb el funcionament del servei d’administració i manteniment para l’atenció de la plataforma.

L’Associació Cultural de Residentes Uruguayos d’Eivissa i Formentera també rebrà una ajuda de 688 euros per a la continuïtat del projecte de manteniment d’atenció a la immigració.

Per part seua, AEMIF, Associació d’Esclerosis Múltiple d’Eivissa i Formentera comptarà amb 5.922 euros per al projecte de rehabilitació de Sòl Pelvià en Pacients Neurològics i APFEM, l’Associació Pitiüsa de Familiars Pro Salut Mental de Nens i nenes amb Autisme rebrà 4.997 euros de subvenció per al servei ocupacional TEA.

El Consistori també ha aprovat una subvenció de 5.783 euros per a l’Asociación de Deporte Adaptado de Ibiza y Formentera, ADIF amb el projecte d’esport adaptat i inclusiu i 5.552 euros per a l’Associació d’Asperger de Ibiza y Formentera i el seu programa ‘En casa, pero juntos’.

L’Asociación de Padres de Niños con Cancer de Baleares, ASPANOB comptarà amb 5.644 euros per a l’acollida i el suport psicosocial als infants malalts de càncer i les seves famílies d'Eivissa i l’Asociación de Lucha Contra el Cáncer Elena Torres Gutiérrez rebrà 3.979 euros per a la botiga solidària.

Eivissa Inclusiva tindrà 2.776 euros per a l’ocupació de persones amb discapacitat; Creu Roja rebrà 5.367 euros; Cáritas Eivissa, 3886 euros i la Fundació Deixalles, 5.367 euros per a continuar amb el procés de reactivació social pel col·lectiu amb problemàtica de salut mental del municipi d’Eivissa.

Wpp