Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

trobadaroyalL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha arribat a l’acord amb la Royal Philiharmonic Orchestra, amb seu a Londres, perquè músics d’aquesta prestigiosa formació ofereixin un concert gratuït a la ciutat d’Eivissa durant l’any 2023. Aquest acord s’ha produït a partir de la trobada amb Matthew Freeman, compositor de renom mundial i músic de la Royal Philiarmonic i Dany Goul, productor cultural a la World Travel Market de Londres. Aquest és un dels acords aconseguits dins les trobades de feina a la World Travel Market 2022 de Londres.

El concert gratuït es durà a terme a un dels espais patrimonials de la ciutat d’Eivissa per tal de continuar donant a conèixer Eivissa com a Patrimoni Mundial al turisme britànic.


L’alcalde d’Eivissa, ha explicat que “aquesta iniciativa, també dona continuïtat a la feina que es duu a terme des del municipi per tal de fomentar esdeveniments culturals i consolidar la ciutat d’Eivissa com la capital cultural de l’illa”.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Eivissa també ha mantingut trobades amb l’Ajuntament de Cambrils, amb qui de forma conjunta es porta a terme el programa Viu la Posidònia juntament amb Dénia i finançat amb Fons Europeus Next Generation.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, també s’ha reunit amb representants d’agències de viatge amb els que s’han treballat aspectes de promoció de les proves esportives que es realitzen a la ciutat durant l’hivern. A la reunió amb les responsables de l’agència de viatges El Corte Inglés, patrocinadors del Circuit de curses Patrimoni del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya, s’ha treballat la necessitat d’impulsar la presència de més participants a la cursa a Eivissa donat que tanca el circuit.

Wpp