Desembre 07, 2023

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

vestuariscancantoL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz i la regidora d’Esports, Elena López, han visitat avui les noves instal·lacions dels vestuaris del camp de futbol municipal de can Cantó que han estat reformades íntegrament. Les obres, realitzades des del Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, han finalitzat aquesta setmana. Durant la visita, l’alcalde, Rafa Ruiz, ha recordat que ‘aquesta obra era una reforma molt demanada des de fa anys. Des de l’Ajuntament continuam treballant per millorar les infraestructures esportives i poder donar un millor servei als i els esportistes de la nostra ciutat’.

Per part seva, la regidora d’Esports, Elena López, ha explicat que ‘aquests treballs se sumen a la reforma dels vestuaris de la piscina de Can Misses, que també es va realitzar durant l’estiu. Així seguim la línia de renovació d’instal·lacions esportives del nostre municipi que vàrem començar fa uns anys’.

El projecte de renovació dels vestuaris de can Cantó, amb un pressupost de 202.158 euros, ha suposat l’enderrocament de gran part dels envans i s’ha fet una substitució i renovació de les instal·lacions d’electricitat, fontaneria, sanejament i prevenció d’incendis. Així mateix, s’ha adaptat l’edifici tant a les necessitats actuals d’ús com de normativa d'accessibilitat.

Wpp