Març 27, 2023

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

sinimagenLes obres de la nova avinguda d’Isidor Macabich avancen sense retràs i tenint per objectiu la seva finalització a finals de març del 2023. En aquests moments s’estan realitzant treballs sobre la calçada central previs a la capa intermèdia d’asfalt. Amb motiu del tancament de la planta asfàltica durant les festes de Nadal, els treballs d’asfaltat es realitzaran dins el mes de gener.

El calendari de les obres preveu que el nou paviment, els fanals, l’arbrat i els mobiliari urbà estigui a mitjans del mes de febrer. En aquests moments ja hi ha les noves voreres fins al carrer de Balears, recordar que la vorera esquerra compresa entre el carrer de Canàries i de Balears durà el mateix paviment que el parc de la Pau per donar-li continuïtat.

Pel que fa a la il·luminació, en aquests moments està instal·lada i en funcionament fins a la meitat del tram comprès entre el carrer d’Extremadura i el carrer de Canàries i es continuaran instal·lant fins a meitat del mes de gener fins al carrer de Balears. La resta està previst inicialment que estigui en funcionament a meitat del mes de febrer

Respecte a l’arbrat, a finals d’any estarà plantat fins al carrer de Canàries i la resta de la nova avinguda també a mitjans del mes de febrer.

Com a novetat, també s’iniciarà la pròxima setmana la instal·lació del mobiliari urbà i s’anirà col·locant fins a meitat de gener fins al carrer de Balears, com la resta també es preveu tenir-lo instal·lat a tota l’avinguda a meitat del mes de febrer.

D’altra banda, el 27 de desembre, s’iniciarà l’execució del nou col·lector de pluvials al darrer tram de l’avinguda, el comprès entre el carrer de Murcia i la E-10. Els treballs està previst que s’allarguin fins al 9 de gener on es restablirà el trànsit rodat del carrer de Murcia a la E-10, coincidint els treballs amb les vacances escolars per disminuir l’afecció.

Des d’ahir està habilitat el trànsit rodat de forma transversal a l’avinguda als carrers de Balears i Canàries, demà el pas a través del carrer d’Extremadura i la pròxima setmana quedaran habilitats els passos transversals dels carrers del Bisbe Abad y Lasierra i Fra Vicent Nicolau. Per tant, excepte el carrer de Madrid i el carrer de Murcia, tots els carrers transversals estaran habilitats al trànsit rodat abans de finalitzar l’any.

Wpp