Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

techphotoL’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat, a través de Districte07800,  Ibiza Tech Fòrum, unes jornades que seran un punt de trobada per a inversors que vulguin explorar les oportunitats que ofereix el món de la tecnologia a Eivissa i debatre sobre el futur de la inversió en innovació tecnològica. L'esdeveniment, que tindrà lloc del 26 al 28 d’abril, compta amb 30 ponents experts nacionals i internacionals de reconegut prestigi en panells i taules rodones sobre el món tecnològic, tendències emergents, estratègies d'inversió d'èxit i les últimes innovacions.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha explicat que ‘des de l’Ajuntament d’Eivissa, durant els darrers 4 anys s’ha treballat molt en les qüestions relacionades amb la innovació. Per primera vegada s’ha situat sobre el mapa la ciutat d’Eivissa i la seva vessant d’innovació i tecnologia,  a través del FABLAB, de Districte 07800 i dels esdeveniments de caire tecnològics que estem posant en marxa des de fa anys’. ‘L’objectiu final d’aquesta feina és diversificar la nostra indústria i a la vegada, donar opcions dins de la nostra illa als joves interessants en el sector de la innovació per a construir una ciutat de futur, retenint talent i arrelant el coneixement a l’illa i ciutat’ 

Per la seua part, el Director General d’Innovació, Aitor Morrás, ha assenyalat que ‘a Balears sí que hi ha activitats que són innovadores però el que no hi ha és molta cultura és inversió per a aquestes empreses innovadores. Detectam que aquesta necessitat és de formació de gent susceptible de tenir sous suficients per invertir en tecnologia però que per desconeixement d'aquest tipus d'inversions no el fan. Per això, des del Govern, creiem que per al foment de la inversió a Balears i a l'illa d'Eivissa això és fonamental. Lesstartsups tindran inversors de tot el món que vindran a comptar les seves experiències i a la vegada podran també mentoritzar a empresaris o gent amb fons d’Eivissa que tinguin la curiositat de veure com invertir en empreses innovadores en tecnologia. És un esdeveniment que compta amb aquestes dos vessants de diversificació del model productiu’.

Jesse Krieg, CEO d’Ibiza Tech Fòrum, ha detallat com serà el programa durant els dies que es desenvoluparà l’esdeveniment. ‘Hi haurà dues jornades de matí amb conferències i taules redones en paral·lel que tindran lloc a la universitat i en les quals participaran ponents com Amit Pradhan, president de la Silicon Valley Blockchain Society. Així mateix, hi ha prevists espais breus perquè les empreses que busquin inversors puguin presentar les seves idees als assistents i sessions de networking que es duran a terme a Talamanca’.

Wpp