Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa Medieval 2014Unes 120.000 persones, segons l'estimació efectuada des de la regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Eivissa, van visitar Dalt Vila durant el cap de setmana per gaudir dels atractius de la fira Eivissa Medieval, que enguany ha celebrat la seva quinzena edició. Es tracta d'un nombre similar al registrat en altres edicions.

Davant l'afluència de públic, el consistori va habilitar dos autobusos més per traslladar els visitants fins a la fira. Aquests vehicles van estar operatius el 10 i l'11 de maig als aparcaments de la piscina de Can Misses i de Gesa entre les 17 i les 23 hores. Mitjançant aquest servei es va traslladar a un total de 27.850 persones fins a l'entrada al recinte emmurallat que hi ha a es Soto.

Tot i que el nombre global de visitants ha estat similar al d'anys anteriors, des Festes s'ha precisat que la distribució difereix entre una i altra edició. Així, aquest any s'ha registrat un gran nombre de visitants durant el dissabte a la nit, mentre que dijous a la tarda hi va haver menys afluència que altres anys. Així mateix, la fira va registrar la visita de diversos col·legis en el matí de divendres, jornada en què també van acudir els majors de diverses residències de l'illa, que van estar acompanyats per desenes de voluntaris coordinats per tècnics de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Eivissa.

Des de la regidoria de Festes destaquen que la fira s'ha celebrat sense eventualitats remarcables. Tan sols s'ha produït algun incident aïllat (torçades, rascades o cremades pel sol sofertes per algun visitant), que van resoldre els serveis d'emergències.