Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa, 5 de febrer de 2015.- Segons els termes de l'informe jurídic del Govern balear sobre la declaració d'emergència, l'equip de Govern de l'Ajuntament d'Eivissa instarà a l'Executiu autonòmic a què liciti pel procediment d'urgència la construcció d'un nou emissari. Aquesta via, que comporta una tramitació diferent de la d'emergència, i que també està contemplada en el Text Refós de la Llei de Contractes del Sector Públic, permetria agilitar els tràmits necessaris per a l'inici de les obres d'aquesta infraestructura.

A més, l'alcaldessa d'Eivissa, Virginia Marí, ha informat que l'Ajuntament ha encarregat ja el projecte per abalisar l'emissari de Talamanca. La primera edil ha destacat que el termini per presentar el projecte és de 30 dies, encara que la previsió és que pugui estar finalitzat abans.

Així mateix, Marí ha avançat que el Govern balear ha començat ja la licitació del servei de vigilància d'aquesta infraestructura. En aquest sentit, l'alcaldessa ha explicat que l'Executiu autonòmic s'ha compromès al fet que el servei estigui actiu entre l'1 d'abril i el 31 d'octubre i, a petició del Consistori, que actuï entre les deu del matí i les deu de la nit. La primera edil ha remarcat també que s'estan duent a terme els treballs necessaris per continuar amb l'ancoratge de l'emissari, unes tasques que ja van començar el passat mes de desembre.

Marí ha tornat a subratllar el “suport” de l'equip de Govern del Consistori “als veïns de Talamanca”.

· Tall de veu de Virginia Marí, alcaldessa d'Eivissa