Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni EsplaiL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, la Fundació Bancària de La Caixa i la representant de l'Associació de Gent Gran d'Eivissa L'Esplai han signat un conveni de col·laboració gràcies al qual la gent gran gaudeix de diferents programes per tal d'impulsar un estil de vida actiu i que contribueix al benestar del col·lectiu i a prevenir situacions no desitjades.
En aquest sentit els programes preveuen tallers, activitats i projectes que promouen al màxim l'autonomia de la gent gran perquè quan apareguin les limitacions estiguin preparats per afrontar-les. També es promouen activitats saludables i d'hàbits i tallers que ofereixen recursos per desenvolupar capacitats personals. Els programes de cursos preveuen també activitats vinculades a l'aprenentatge de les noves tecnologies i l'acostament de gent gran a les xarxes socials i els entorns 2.0. Així mateix la promoció d'activitats que impulsin la participació social d'aquest col·lectiu per tal que la gent gran també es senti protagonista de la societat.
Els compromisos per part de la Fundació la Caixa són oferir les eines necessàries perquè els voluntaris desenvolupin les seves tasques, el manteniment dels equips de les aules d'informàtica.
Per altra banda, l'Ajuntament d'Eivissa es compromet a potenciar, informar i col·laborar en el desenvolupament de les activitats facilitant el suport en l'organització de les activitats. L'Ajuntament i l'Associació es comprometen a seguir assumint el cost del funcionament, la conservació i el manteniment del centre. L'acord tindrà vigència des del moment de la signatura fins al mes de desembre de 2017, prorrogables en períodes d'un any.