L’Ajuntament d’Eivissa, en col·laboració amb el programa Extraordinarias i l’IDI, programa un curs gratuït per a dones emprenedores dirigit a la digitalització dels seus negocis
- Detalls
- Publicat el Dimecres, 15 Gener 2020 10:54
L’Ajuntament d’Eivissa, a través d’Eivissa Crea, en col·laboració amb el programa Extraordinarias i l’Institut de Desenvolupament Industrial (IDI), organitzen el curs Transformació i màrqueting digital en el teu negoci, dirigit a dones amb idees i negocis que tenen per objectiu fer créixer la seva empresa i formar-se en noves competències de màrqueting digital, ferramentes tecnològiques i innovació.
El curs tindrà lloc el dimarts 28 de gener, de 9.00 a 15.00 h, al Viver d’Empreses de l’Ajuntament d’Eivissa, en col·laboració amb el programa “Extraordinarias” i l’IDI, María José Romero Aceituno de Fundación Cibervoluntarios formarà a les participants en els primers passos de la transformació i màrqueting digital en el teu negoci.

L'Ajuntament d'Eivissa ha proposat al Consell Insular d'Eivissa la posada en funcionament al municipi d'Eivissa d'un servei de parades d'autobús a demanda per a dones en horari nocturn. Aquest tema s'ha tractat en una reunió efectuada a la seu del Consell d'Eivissa a la qual han assistit el regidor de Mobilitat de l'Ajuntament d'Eivissa, Aitor Morrás, la regidora d'Igualtat de l'Ajuntament, Claudia Cotaina, el conseller de Mobilitat del Consell d'Eivissa, Javier Torres, i la consellera insular de Benestar Social, Carolina Escandell.
L’Ajuntament d’Eivissa ha presentat avui, a Madrid Fusion, diverses propostes gastronòmiques que posen en valor l’extraordinària qualitat del peix de l’illa i la importància de defendre la sostenibilitat de la mar. La delegació de l’Ajuntament d’Eivissa ha estat encapçalada per la regidora de Turisme, Dessiré Ruiz, conjuntament amb Pere Varela de la Confraria de Pescadors i els xefs Pedro Tur del restaurant Sa Nansa, i Hideki Aoyama del restaurant Sushiya Aoyama.
La gastronomia d'Eivissa estarà present en la XVIII Edició de Madrid Fusión, el certamen internacional de gastronomia que es celebrarà del 13 al 15 de gener a Madrid. La Confraria de Pescadors, juntament amb els plats tradicionals del restaurant Sa Nansa i la cuina creativa amb producte local de Sushiya Aoyama, seran protagonistes en la difusió de l'oferta gastronòmica de la ciutat per al 2020, que inclou un ampli calendari d'esdeveniments al llarg de l'any, on els béns Patrimoni de la Humanitat, la Posidònia, la sostenibilitat i el producte local són les claus que diferencien a Eivissa de qualsevol altra destinació.
Aquest túnel, d’ús exclusiu per vianants, connecta la zona des Soto Fosc amb la plaça d’Espanya.