abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

25 aniversari GCPHEEl Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya presenta a Ibiza/Eivissa el programa d'activitats per a la celebració del 25 aniversari. El programa inclou activitats culturals, esportives i de promoció dels béns ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya.

Eivissa, 10 de Gener de 2018.- L'alcaldessa de Còrdova i presidenta del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat, Isabel Ambrosio, i l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, president de la Comissió de Cultura del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat, han presentat el programa d'activitats previst per celebrar el 25 aniversari d'aquest Grup, que engloba les ciutats d'Alcalá d'Henares, Àvila, Baeza, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa / Eivissa, Mèrida, Salamanca, Sant Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Tarragona, Toledo i Úbeda.

El Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat celebrarà durant aquest any el 25 aniversari de la seva creació; més de dues dècades d'existència per a un Grup que ha centrat els seus esforços en reforçar la marca Espanya amb una cura especial cap a la promoció del patrimoni i la cultura de les 15 ciutats que el conformen i una important projecció exterior.

Enllaç a:
·Informació completa