Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Circuito CarrerasOrganitzat pel Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya, amb la col·laboració d'EDP i Paradors, el formen 15 proves que es desenvoluparan al llarg de l'any a les Ciutats Patrimoni incloses a la Llista de la UNESCO.

Mèrida, 18 de febrer de 2019.- Aquest matí ha tingut lloc a Mèrida la presentació nacional del II Circuit de Carreres "Ciutats Patrimoni de la Humanitat", activitat que organitza el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya en col·laboració amb EDP i Paradores, i en la qual participen les 15 espanyoles inscrites en la Llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO: Alcalá d'Henares, Àvila, Baeza, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa/Ibiza, Mèrida, Salamanca, Sant Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Tarragona, Toledo i Úbeda.

A l'acte, que s'ha desenvolupat a l'Ajuntament de Mèrida, han assistit Antonio Rodríguez Osuna, Alcalde de Mèrida; Jose Luis Blázquez, responsable de la Zona Centre d'EDP; i Daniel de Lamo, director del Parador de Mèrida.

L'alcalde de Mèrida, Antonio Rodríguez Osuna, ha assenyalat que la ciutat de Mèrida, ja venia celebrant la Mitja Marató des de fa anys, "en aquesta ocasió, dins del Circuit de carreas de Ciutats Patrimoni de la Humanitat, hem decidit fer aquesta presentació conjunta perquè l'inici d'aquest circuit serà Mèrida, i continuarà amb la ciutat de Càceres ".

"Totes les curses tenen una característica comuna, ja que passen per monuments històrics Patrimoni de la Humanitat, que les fa diferents", ha destacat Osuna.

Enllaç a:
· Reglament de participació
· Nota de premsa completa