Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Grup CIutats Patrimoni i Ministra TurismeEl Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat formarà part del pla de rellançament turístic que prepara Turespaña.

Dimarts 5 de maig de 2020.- La Comissió Executiva del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat es va reunir ahir a la tarda de forma telemàtica amb la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, per treballar de manera conjunta en un pla de rellançament del turisme nacional a les 15 Ciutats. El president del Grup i alcalde d'Eivissa, Rafael Ruiz, ha destacat que "és important que comptin amb les 15 ciutats per al pla de rellançament que Turespaña està organitzant, amb el lema 'Espanya t'espera'. Evidentment, el Grup ha de recolzar aquest pla de recuperació i creiem que el segell d'Unesco ha de ser una marca més coneguda pels espanyols, ja que el primer turista que ens vendrà a visitar és el nacional".

A la reunió han participat els membres de la Comissió Executiva de Grup, òrgan de direcció de la xarxa, integrat a més de pel president i alcalde d'Eivissa, Rafael Ruiz, pels alcaldes de Mèrida, Antonio Rodríguez Osuna; Salamanca, Carlos García Carbayo; Conca, Darío Dolz, i de Sant Cristóbal de la Llacuna, Luis Yeray Gutiérrez.

Durant la trobada, la ministra Reyes Maroto va recalcar que el turisme està sent prioritari en l'agenda de Govern durant la crisi de l'COVID-19, ja que és un dels sectors més beneficiats de l'ambiciós paquet de mesures aprovades per protegir el teixit empresarial i l'ocupació.

Enllaç a:
· Nota de premsa completa en pdf