Mai 25, 2024

ajuntamentdaltvila

Programa Municipal d'Atenció a l'Immigrant: Està constituït com a eix transversal a les diferents regidories de l'Ajuntament on es treballa de forma coordinada i integral per posar en marxa diverses accions que afavoreixen la integració de la població immigrada i la convivència comunitària. Es vol facilitar l'accés igualitari als recursos existents i l'apropament entre les diferents comunitats que conformen el teixit social de la nostra ciutat.
Des d'aquest programa s'impulsen diverses actuacions destacant-ne:
· Informació de recursos
· Actuacions d'inserció sociolaboral
· Programes de sensibilització i de cooperació social
· Informe d'arrelament social.
· Informe d'habitabilitat de la vivenda per a reagrupació familiar (es un tràmit en treball conjunt amb la Policia Local de l’Ajuntament d'Eivissa)
· Pla d'acollida: Aquest programa dóna informació i eines a les persones nouvingudes al nostre municipi per al seu millor coneixement de l'entorn com a nou ciutadà/ana. L'obtenció d'aquest diploma és un pas previ a la tramitació per obtenir l'informe d'arrelament; se sol fer amb una periodicitat d'una vegada al mes.
· Programa de Ciutadania i Convivència: Consisteix en la realització d’un curs d'esforç d'integració amb un durada de 40 hores lectives que necessiten les persones que volen optar a tràmits com la nacionalitat.

Persones destinatàries:
Tots els ciutadans en general i en especial les persones nouvingudes o amb problemes d'arrelament, de nacionalitat o de renovació de targeta, residents al municipi d'Eivissa.

Més informació:
Unitat de Treball Social Ponent, c. Formentera 11 baixos. Tel: 971394891. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.