Mai 17, 2024

ajuntamentdaltvila

L'Ajuntament d'Eivissa compta amb tres Unitats de Treball Social (UTS) que actuen com a oficines d'atenció primària per als ciutadans.
El personal qualificat que atén les oficines s'encarrega d'assessorar i gestionar qualsevol necessitat que tenguin els vesins. L'atenció personalitzada fa que els serveis socials s'adaptin a les sol·licituds dels usuaris.
La Regidoria també s'encarrega del servei d'atenció domiciliària mitjançant un equip de treballadors que presta assistència a les persones que ho necessiten al seu propi domicili.
La neteja dels habitatges, fer la compra, ajudar-los amb la higiene personal, són només algunes de les ajudes que es presten. Novament, tota la prestació és personalitzada i s'adapta a les sol·licituds dels vesins.
La Regidoria de Benestar Social també té com a gran projecte la construcció d'un nou centre d'acolliment municipal. L'objectiu és augmentar els serveis i millorar l'atenció als usuaris.
Unitats de Treball Social
Els residents poden contactar amb la UTS que correspongui al seu barri.


UTS Ponent: Unitat de Treball Social Ponent.
C/de Formentera 11, baixos. Telèfon 971397529 Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Atén les zones: Ses Figueretes, es Viver, Platja d’en Bossa, Cas Serres, Ca n’Escandell, Cas Mut i Can Sifre.

UTS Eixample: Unitat de Treball Social Eixample.
C/de Frau Vicent Nicolau 7-1r. Telèfon 971397528. Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Atén les zones: L’Eixample, sa Capelleta, Puig des Molins, Can Misses, sa Colomina, Can Bufí.

UTS sa Riba: Unitat de Treball Social sa Riba.
Pl. de sa Riba, 12. Telèfon 971397527. Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Atén les zones: La Marina, Dalt Vila, sa Penya, plaça des Parc, Vara de Rey, es Pratet, sa Blanca Dona, Vuit d’Agost, Talamanca, Illa Plana i Cas Ferró.