abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagenLa regidoria de Comerç celebrarà el 29 d’octubre aquesta iniciativa al Passeig Vara de Rei, Plaça del Parc i a la Plaça Sota Vila 

La regidoria de Comerç de l´Ajuntament d´Eivissa ha ampliat el termini d’inscripció a la 11ª Fira d´estocs, que es celebrarà el diumenge 29 d’octubre al Passeig Vara de Rei, Plaça del Parc i Plaça Sota Vila. 

Els comerços que vulguin participar-hi s'han d´inscriure telemàticament, adjuntant autoliquidació de la taxa que poden emplenar i pagar telemàticament a l’Oficina Virtual de la web de l’Ajuntament.

El procediment de pagament online després d’accedir a l’oficina virtual és el següent: 

1.   Tràmits on line 

2.   Informació sobre les autoliquidacions 

3.  Servei d’autoliquidacions 

Al llistat obrir ‘Expedició de documents’ i s’ha d’emplenar amb les dades, anar al epígraf i seleccionar 

4- Documents relatius a serveis d’urbanisme, seleccionar l´apartat.  

Per cada expedient de concessió d´instal·lació de rètols, mostres o ocupació de via pública i, finalment, pagar la liquidació. 

5. Imprimir o guardar el rebut d’autoliquidació i enviar- ho per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El telèfon de contacte és el  971 397600 i l’extensió, 24210.  

També s’hauria d'emplenar el formulari annex i enviar-lo al mateix correu, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El termini d´inscripció finalitza el dimarts 24  d’octubre, a les 12 hores. Places limitades. 

Wpp