abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

cementiribusL'Ajuntament d'Eivissa tornarà a posar en marxa amb motiu de la festivitat de Tots Sants un autobús gratuït que connectarà el centre de la Ciutat amb el Cementiri Nou els dies 1 i 2 de novembre. Com a novetat d’aquest any s’oferirà el servei a dos parades, enlloc d’una, per lo que les persones interessades podran agafar aquest bus als antics Jutjats o al Parc de la Pau. A més, també s’ampliaran els horaris dels camps sants de la Ciutat i des del dissabte fins el 2 de novembre els obriran de 9 a 18 hores.

L’horari de l’autobús des de les parades dels antics Jutats i Parc de la Pau (les dos ubicades al carrer d’Isidor Macanich) será de 9 a 17 hores, cada 60 minuts. Per tant, comptarà amb set sortides diàries des del centre d'Eivissa: a les 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 i 17 hores. Sobre les sortides des del Cementiri Nou d’aquest transport gratuït, seran de 9:30 hores 17:30 hores, cada 60 minuts. Però l’últim trajecte des del Cementiri Nou s’oferirà a les 17:45 hores.  

“Des de la regidoria de Cementiris volem facilitar a la ciutadania l’accès als nostres camps sants d’Eivissa amb motiu de la celebració del Dia de Tots Sants i per això des de l’Ajuntament d’Eivissa tornem a habilitar aquest any un servei d’autobús gratuït i ampliem el seu horari d’obertura”, ha manifestat el regidor de Cementiris, Manuel Jiménez.  

Wpp