abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

jornadaterrorAquest dimecres 1 de novembre, dia de Tots Sants, l’auditori de Can Ventosa oferirà una tarda de terror amb una mostra de curtmetratges de terror dels directors eivissencs Héctor Escandell i Adrián Cardona i amb un col·loqui titulat ‘Cinema de terror Vs comèdia gore’. Les projeccions començaran a les 19 hores i l’entrada és gratuïta.  

Els quatre curtmetratges que es projectaran a aquesta mostra, que compta amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa, són ‘No Vida’ (2014) i ‘Els crims del Dia de Tots els Sants’ (2013), d’Héctor d'Escandell; i ‘Brutal Relax’ (2010) i ‘La última Navidad del universo’ (2019) seran els curtmetratges de comèdia gore presentats per Cardona. 

A més, posteriorment tindrà lloc un col·loqui on, de la mà dels esmentats cineastes, s’aprofundirà en el que suposa rodar un film del gènere de terror versus comèdia gore i el públic podrà resoldre aquests dubtes sobre el cinema de terror. Aquest col·loqui el presentarà  Ana Olivia Fiol (escriptora i productora) i també participaran el productor Pablo Alcántara i l'actriu i productora Ana Vide. 

Wpp