abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

wtm1L’Ajuntament d’Eivissa està promocionant el seu Patrimoni de la Humanitat a la fira World Travel Market (WTM) de Londres amb motiu del 25 aniversari de la declaració d’Eivissa com Ciutat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, que es celebrarà en 2024 amb un ampli programa d’activitats.  

El batle de l’Ajuntament d’Eivissa, Rafael Triguero, i la regidora de Turisme, Laura Planells, han explicat que a aquest ‘calendari d’activitats 365’ es destaquen els principals atractius de la capital de l’illa com la cultura, la gastronomia i les proves esportives que acollirà la Ciutat.  

L’Ajuntament d’Eivissa també ha presentat a la WTM el vídeo titulat ‘Stones’ on es mostren els atractius de Dalt Vila i convidar al turisme britànic a conèixer el tresor patrimonial de l’illa. El vídeo està disponible al canal oficial de YouTube de la corporació municipal: https://www.youtube.com/watch?v=injeYi4xUoc 

Durant el primer dia de la WTM l’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa ha tingut una agenda intensa amb més d'una desena de reunions per posicionar Eivissa com a referent de destinació de turisme patrimonial remarcant la celebració dels 25 anys de la declaració de Dalt Vila com Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 2024. A més, Triguero ha anunciat un acord amb l’associació Ocio de Ibiza per promocionar la capital de l’illa en temporada baixa. 

L'alcalde de l'Ajuntament d'Eivissa, Rafael Triguero, també ha coincidit a l'estand del Grupo Ciudades Patrimonio amb el ministre de Turisme, Héctor Gómez (com es pot veure a l'imatge wtm2).

A la tarda està previst que Triguero es reuneixi amb Miguel Sanz Castedo, director general del Instituto de Turismo de España (Turespaña), per conèixer l’evolució de les obres del Parador d’Eivissa i ultimar detalls d’aquest important projecte.  

Wpp