abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

El Patronat d'Esports de l’Ajuntament d'Eivissa organitza nou rutes cicloturístiques i set de senderisme, entre els mesos de novembre 2023 i maig de 2024.

La primera ruta de 2024 (la tercera d’aquesta temporada 2023-2024) està prevista per aquest diumenge 14 de gener. La sortida és des de la plaça d’Antoni Albert i Nieto a les 10 hores i el recorregut és Eivissa-Santa Gertrudis-Eivissa.

 

El nivell de dificultat d’aquesta ruta (que inicialment s’havia programat el diumenge 21 de gener) és fàcil i les persones participants completaran una distància de 26 kilòmetres. Les inscripcions anticipades es poden fer aquesta tarda a les botigues de bicicletes Can Manolo Bikes i Boutique de la Bici i el diumenge abans de la sortida a la plaça d’Antoni Albert i Nieto (boulevard d’Abel Matutes). Tota la informació i programació està disponible a les xarxes socials oficials de l’Ajuntament d’Eivissa i al PDF adjunt.

 

“Aquestes rutes del Patronat d’Esports són per fomentar l’esport i la mobilitat sostenible. El ritme de les activitats és tranquil perquè l’objectiu és que qualsevol persona, a partir de 12 anys, pugui gaudir del paisatge, alhora que fa exercici”, ha manifestat la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Ana Ferrer.

Veure el PDF

Wpp