abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Eivissa ha organitzat aquesta setmana els següents actes:

Divendres 19 de gener: Conferència sobre Narcís Puget a la Biblioteca Municipal d'Eivissa
Amb motiu del 150è aniversari del naixement de Narcís Puget la Biblioteca Municipal d'Eivissa acollirà, a partir de les 20 hores, una conferència sobre aquest pintor a càrrec de Maria Lena Mateu Prats (Palma 1956). La conferenciant és doctora en Geografia i Història per la UAM.

 

sinimagen

 

Ha publicat fonamentalment treballs sobre la cultura popular desenvolupada a Eivissa. Els anys 1999, 2006 i 2015 va obtenir el Premi d’Investigacio “8 d’Agost” atorgat pel Consell Insular d’Eivissa. Dins de l’ambit pictòric cal assenyalar el vídeo “Santa Eularia 1933” (TV Research 1991), els articles “La incursió literaria de Narcís Puget” (Eivissa 2011) i “El turisme que Narcís Puget va somiar per a Eivissa” (Palma 2020), així com la introducció al llibre Ibiza en lienzos literarios de Narcís Puget (Eivissa 2018).

 

Dissabte 20 de gener, a les 10 hores: I Trobada de grafiters a la plaça d'Espanya (Dalt Vila)


A les 10 hores: I Trobada de grafiters a la plaça d'Espanya, a Dalt Vila. La regidora de Cultura, Carmen Domínguez, ha explicat que el 20 de gener, a les 10 hores, estan convidats tots els amants de l’art urbà. Es proporcionarà el material per fer les obres. Com al·licient afegit, Domínguez ha assenyalat que algunes de les creacions també s’exposaran en la segona edició del Fantasía Ibiza Festival.

 

sinimagen

Dissabte 20 de gener, a les 20 hores: teatre en català 'Trampes de Zorros', a Can Ventosa


Teatre 'Trampes de Zorros', de l'autor, director i dramaturg Joan Maria Vidal, qui interpreta aquest thriller amb tocs d’humor on un escriptor es retira a un refugi enmig de la muntanya per acabar el seu següent llibre. Ja es poden comprar les entrades, per 10 euros, a la pàgina web de l'Ajuntament d'Eivissa

 

sinimagen 

Diumenge, 21 de gener, a les 12 hores a Can Ventosa: Concert de la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa

 

sinimagen

La Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa, dirigida aquesta vegada per Vicente Mendoza i Damián Boluda, oferirà un concert aquest diumenge, 21 de gener, a les 12 hores a Can Ventosa. L’entrada és gratuïta.

Wpp