Mai 18, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

El 1r Festival Música Jove, organitzat pel departament de Cultura de l'Ajuntament d'Eivissa i coordinat per la pianista Elvira Ramón, ofereix el proper dissabte 4 de maig el tercer concert didàctic. 
 
La Bruixa Ma-Maduixa arriba a l'Espai Cultural de Can Ventosa el proper dissabte 4 de maig a les 12:00 h. Les entrades es poden adquirir a la pàgina de l'Ajuntament d'Eivissa, mitjançant l'enllaç publicat al compte d'instagram del Festival Música Jove (@musica.jove).

Aquest concert pensat per a nens a partir de 3 anys és un concert original basat en un conte on la protagonista és una bruixa tartamuda que no té gaires amics. A poc a poc, la bruixa demostra que pot superar les pors, ia més, ho fa ajudant els que estan al seu costat. Els valors de l'amistat, la humilitat i la sinceritat són presents en tota la història mentre sonen les diferents cançons, desenvolupant també la intel·ligència emocional dels nens.

Els autors/intèrprets d'aquesta història són Cristina Llabrés i Evaristo Pons. Cristina Llabrés és mestra de música, pedagoga, cantant i creadora de cançons i activitats musicals de diferents contes. Actualment realitza la tesi doctoral sobre el cant coral infantil.

Evaristo Pons és trompetista, mestre i professor de música. A l'espectacle de dissabte tocarà diversos instruments, entre ells, instruments de percussió, guitarra i flauta. Actualment és professor de música i director del CC Ramon Llull d’Andra

Wpp