Mai 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Sobre la intervenció social derivada del desallotjament per ordre judicial del rustic, des de l'Ajuntament d’Eivissa informem:

- L'Ajuntamen d’Eivissa ha estat en contacte amb aquells afectats que han sol·licitat ajuda des d'el mes de novembre passat.

- Quan es va confirmar la data del desallotjament, com l'Ajuntament d’Eivissa ja era conscient de la situació i de les persones vulnerables que podrien requerir ajuda, es va decidir establir aquest dimecres un operatiu especial d'intervenció social, reforçant la Unitat de Treball Social de Ponent.

- A més, en el mateix operatiu han participat professionals de la regidoria de Benestar Social per a comprovar si alguna de les persones desnonades, que no havien sol·licitat anteriorment ajuda a l'Ajuntament d’Eivissa, requerien assistència.

- Fins a les 12.30 hores d'avui, l'equip especial de Benestar Social ha atès una persona vulnerable i a una família, les situacions de la qual ja eren conegudes pels treballadors socials i comptaven amb el seu expedient iniciat. Fins a les 16h, en total s'han atès dues unitats familiars i a altres dues persones.

- De totes maneres, segueix una unitat de treball social de guàrdia per a atendre possibles peticions derivades d'aquesta diligència judicial.

Sobre la intervenció policial, la Policia Local d'Eivissa ha donat suport al dispositiu de seguretat activat per la Policia Nacional.

Sobre la intervenció de Benestar Animal

El personal del Centre de Protecció Animal de sa Coma s'ha desplaçat al lloc per a comprovar l'estat de les mascotes, per si es requeria l'ingrés d'alguna d'elles en aquestes instal·lacions municipals.
 
Wpp