Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaL’Ajuntament d’Eivissa destina 70 mil euros a la línia de subvencions per projectes d’intervenció social i sociosanitària dirigits a col·lectius en situació de vulnerabilitat.

L’Ajuntament d’Eivissa, a través de la regidoria de Benestar Social, ha aprovat aquest matí en Junta de Govern Local, la convocatòria de la línia d’ajudes amb un pressupost de 70 mil euros per projectes d’intervenció sociosanitària al municipi.

Les subvencions van dirigides a les associacions en l’àmbit social, sociosanitari i de suport a l’atenció a persones amb manca o dificultat d’autonomia, a les que el teixit associatiu registrat al registre municipal d’associacions, a les que excepcionalment tinguin la seua seu social fora del municipi d’Eivissa, però dins de l’àmbit autonòmic, que realitzin activitats dins del nostre municipi, o es demostri que les persones beneficiàries siguin residents del municipi d’Eivissa, poden accedir a subvencions a través de la convocatòria anual.

Per a la regidora de Benestar Social, Carmen Boned, ‘ aquesta línia d’ajudes es consolida i especialment enguany és molt necessària per a les associacions que venen desenvolupant tasques d’atenció la ciutadania així com la dinamització ciutadana, per aquest motiu és imprescindible continuar amb aquesta línia de treball per tal que les associacions continuïn impulsant projectes d’intervenció social i sociosanitària dirigits cap a col·lectius en situació de vulnerabilitat social, i que ajudin a crear una xarxa d’accions per promoure la millora de la qualitat de vida, la integració i l’intercanvi social dels diferents col·lectius representats en igualtat de condicions’.

Aprovació de convenis de col·laboració amb el Club Nàutic d’Eivissa, l’Institut d’Estudis Baleàrics i les AAVV d’Es Pratet, Es Clot, ses Figueretes i sa Capelleta.

La Junta de Govern Local també ha aprovat el conveni amb el Club Nàutic d’Eivissa per a desenvolupar les activitats dirigides a persones amb necessitats especials. Incloses dins del programa ‘Un mar de possibilitades’ i donar suport a aquestes activitats dirigides a persones amb necessitats especials per un import de 5.000 euros.

D’altra banda, també s’ha aprovat el conveni de col·laboració amb l’Institut d’Estudis Baleàrics pel que fa a les despeses derivades del funcionament del Centre de Català d’Eivissa durant 2021. L’Ajuntament i l’IEB volen ajuntar esforços per fer més assequible l’accés als coneixements de la llengua catalana a la població. Les despeses de funcionament del Centre es preveu que per a l’any 2021 siguin d’un import màxim de 36.000 €.

La Junta de Govern Local també ha aprovat els convenis de col·laboració amb les associacions de veïns d’Es Pratet, Es Clot, ses Figueretes i sa Capelleta per tal de subvencionar els lloguers de les seus de les associacions amb un total de 93.000€.

Wpp