Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Memorial Toni BonetLa XXVIII edició del Meeting d’atletisme Toni Bonet, que tindrà lloc el 8 de maig a les pistes d’atletisme de Can Misses, rebrà els millors atletes d’atletisme nacionals i internacionals.

La XXVIII edició del Meeting d’Atletisme Toni Bonet rebrà enguany a alguns dels millors atletes espanyols i internacionals com són Yulimar Rojas, la millor atleta del món en 2020, que estarà a les pistes de Can Misses per a tornar a mostrar el seu talent sobre la taula del triple salt i que competirà amb la espanyola Ana Peleteiro, plusmarquista nacional de l'especialitat, subcampiona d'Europa.

També acudiran esportistes com Óscar Husillos, que s'estrenarà amb una prova de 200 metres després de prestar els seus serveis a l'equip espanyol en els World Relays de Polònia; Adrián Ben, amb marca mínima per a la cita olímpica del Japó en els 800 metres; Fernando Carro, que també té la marca per a acudir als Jocs Olimpics de Tòquio en els 3.000 obstacles o Carlos Mayo, un dels millors fondistes europeus.

Aquesta prova, que tindrà lloc el pròxim dissabte 8 de maig, constitueix la principal cita de la temporada de l'atletisme en pista insular i comptarà amb un elenc d'atletes que faran els seus primers passos en un any fonamental per a tot esportista, en celebrar-se els Jocs Olímpics després del retard per la pandèmia.

En total hi haurà uns 150 atletes participants perquè no es vol tancar a la porta a la partició local i autonòmica. Hi haurà sis proves de Meeting, cinc de nivell balear i quatre per a les categories inferior insulars.

La presentació ha comptat amb l’assistència Elena López, regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Javier Bonet, director insular d’Esports del Consell d’Eivissa, i el president del Club d’Atletisme Pitiús, Toni Roig.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena López, ha reconegut el treball i esforç del Club d’Atletisme Pitiús i ha destacat que ‘el meeting és l’esdeveniment més important d’atletisme de l’illa i de la nostra ciutat. Està molt consolidat i estam molt contents de poder rebre-ho a les nostres pistes’.

El responsable tècnic de la prova, Toni Roig, ha assenyalat que la prova es podrà seguir per streaming. ‘El que volem és consolidar aquest meeting amb l'ajuda de l'Ajuntament d'Eivissa i el Consell Insular i que sigui una referència de l’atletisme a nivell europeu i mundial. La d'enguany ja és quant a qualitat, la millor que s'ha disputat’.
El director insular d’Esports, Javier Bonet, ha recordat que ‘aquest dissabte veurem atletisme de primer nivell. Tenim esportistes classificats pe Jocs Olímpics i altres que estan buscant marques per a participar pel que segur tindrem un espectacle de primer nivell’.

Wpp