Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

TaxisEl municipi comptarà amb 147 llicències estacionals fins al 15 de setembre.

L'Ajuntament d’Eivissa posarà en marxa a partir del 15 de juliol un total de 147 llicències temporals de taxi per a l’estiu. El consistori recupera així per a aquesta temporada de 2021 el Pla d’Actuació en matèria de Transport Públic de Viatgers dels anys 2018-2019.

El regidor de Mobilitat, Aitor Morrás, ha explicat que ‘amb el fi de millorar la mobilitat de la ciutadania d’Eivissa i el servei del taxi, des de l’Ajuntament d’Eivissa hem firmat avui aquest decret que regula les llicències estacionals que tindrà una durada de dos mesos, des del 15 de juliol al 15 de setembre i que podrà prorrogar-se de 15 en 15 dies, segons les necessitats i la qualitat que ha de tenir aquest servei’.

El decret aprovat avui assenyala que aquells adjudicataris que renuncien a l’explotació de la llicència a la temporada 2021 no seran sancionats per aquest motiu.

A més, de manera excepcional per a l’any 2021, es permetre una antiguitat màxima del vehicle de 10 anys des de la matriculació, tenint en compte que els vehicles no treballaren a la temporada 2020.

El decret es publicarà al BOIB durant aquesta setmana i al taulell d’anuncis i la pàgina web de l’Ajuntament d’Eivissa.

Enllaç a:
· Decret en pdf

Wpp