abril 26, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Art on TruckcsEivissa acollirà la primera edició del festival Art on Trucks, una trobada d'art urbà, que tindrà lloc el 26 i 27 de març en la plaça d’Antoni Albert i Nieto.

El festival, organitzat pel Centre de Creació Jove C19 de l'Ajuntament d'Eivissa en col·laboració amb Pinturas Rubio, té com a objectiu donar visibilitat a l'art urbà a l'illa i apropar la cultura del graffiti d'una manera més atractiva per les persones residents. De la mà de l'artista Hosh, creador alhora del Medusa Art Festival que ha omplert de colorits murals molts col·legis de l'illa, han creat una ambiciosa proposta amb la participació de diversos artistes del grafit reconeguts a nivell nacional i internacional.

L'activitat principal se centrarà en el treball en directe de 12 artistes urbans que pintaran durant el dissabte i el diumenge cinc camions situats en el bulevard Antoni Albert i Nieto.

Entre els artistes participants estarà Hosh, artista creador del Medusa Art Festival, que deixarà el seu art imprès al costat d'artistes reconeguts a nivell nacional i internacional com Chine, Flash, Fossi, Grasy, Jesús Cuesta, Metal, Move, Ovas, Sune o Yubia, entre d’altres.

A més, i amb la finalitat de fer partícip a la joventut, s'ha previst un programa d'activitats interactives al voltant de la cultura del hip hop.

Així, el festival es completarà amb tallers, concerts de rap i exhibicions de break dance, dins del programa Vilanit d'Oci Juvenil de la Regidoria de Joventut.

El dissabte al matí tindrà lloc un taller de break dance (11 a 12.30 hores) i un altre de dj (12-13.30 hores), mentre que a la tarda hi haurà taller de rap i de customització de gorres, a partir de les 16 hores.

El diumenge hi haurà un taller de graffiti, a partir de les 11 hores, i un altre de rap a les 11.30 hores.

Per a participar en els tallers és necessari enviar un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el taller, el nom i l'edat de les persones assistents.

La plaça es transformarà durant aquests dies en una galeria d'art i un espectacle ple de color, que estarà secundat per una de les marques més importants de pintura en esprai a nivell internacional, Montana Colors.

Durant tot el cap de setmana també hi haurà concerts amb la participació d’Amel Lady Soul, Bsoul, Continuo, Cristo Corona, DJKace, Oche i Ache-A, i Zero Fdez.s.

PROGRAMA:
Art on Trucks

Wpp