Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Aconsicionament aparcaments dissuassiusLa regidoria de Vies de l’Ajuntament d'Eivissa està duent a terme, des de fa unes setmanes, les feines de neteja i condicionament dels aparcaments dissuasius de la ciutat d’Eivissa.

Els aparcaments de terra es van deteriorant per causes com les pluges i el pas continuat de vehicles i, com cada any, l’Ajuntament d’Eivissa executa feines de manteniment i condicionament a les diferents zones d’aparcament que es troben als voltats de la ciutat.

Les feines es finalitzaran la propera setmana i en total s’haurà intervingut a l’aparcament de Talamanca, els dos aparcaments al barri de can Misses, l’aparcament de sa Joveria, l’aparcament d’es Gorg i el de can Cantó.

Les feines les està duent a terme l’empresa Gatraex S.L amb un pressupost de 14.900 euros.

El procediment en el condicionament dels aparcaments és, en primer lloc, desbrossar, amb una màquina desbrossadora o desbrossat de manera manual, per tal de retirar les herbes. Posteriorment es completa amb terra i es compacta, i finalment es rega l’aparcament per acabar de compactar i evitar la pols.

Wpp