Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Can CantóL’Ajuntament d'Eivissa inicia, el dilluns 6 de juny, les obres de renovació d'instal·lacions dels vestuaris del camp de futbol municipal de can Cantó.

La regidora d’Esports, Elena López, ha explicat que ‘durant aquest estiu, el Patronat d’Esports té previst dur a terme una serie d’obres a les instal·lacions municipals, per tal de seguir millorant les infraestructures esportives per poder donar un millor servei als i les esportistes de la nostra ciutat. La primera obra, la reforma integral dels vestuaris del camp de futbol de can Cantó, comença avui mateix i es una reforma molt demanada des de fa anys.

A aquesta millora, li podem sumar la reforma dels vestuaris de la piscina de can misses que començaran al mes de juliol. Així seguim la línia de renovació de instal·lacions esportives del nostre municipi que varem començar fa uns anys’.

Als vestuaris de Can Cantó s’enderrocara gran part dels envans i es fa una substitució i renovació de les instal·lacions d’electricitat, fontaneria, sanejament i prevenció d’incendis. La reforma que es projecta no afecta a façanes ni a estructura vertical ni horitzontal ni a l’espai de bar-cafeteria que forma part del mateix edifici.

El projecte, que compta amb un pressupost de 202.158 euros, contempla les actuacions necessàries per poder adaptar l’edificació existent el màxim possible a les necessitats actuals, tant d’ús com de normativa d'accessibilitat.

Wpp