abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Vacances en pau 2022La tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena López, acompanyada de la regidora de Benestar Social i presidenta del Fons Pitiús de Cooperació, Carmen Boned, i de la gerent del Fons Pitiús de Cooperació, Fina Darder, han donat la benvinguda a l’Ajuntament d’Eivissa als 6 infants dels campaments sahrauís de Tinduf que han vingut a l’illa a passar l’estiu amb famílies d’acolliment amb el programa ‘Vacances en pau 2022”.

Durant la recepció, a la que també hi ha assistit el president de l’Associació d’Amics del Poble Sahrauí d’Eivissa i Formentera, Josep Maria Costa, i en la que els infants han estat acompanyats de les famílies d’acollida i del delegat del Front Polisari per a les Illes Balears, Ehmudi Lebsir, se'ls ha explicat el funcionament dels plens municipals. Els infants han parlat també del que han pogut gaudir per primera vegada com el fet d’anar a la platja, a les escoles d’estiu municipals i a diferents activitats d’esbarjo.


Des de l’Ajuntament d’Eivissa també s’ha volgut agrair l’esforç i dedicació de les famílies d’acollida atès que sense elles i la seva implicació aquest programa no es podria dur a terme.

També s’ha informat a les famílies d’acollida dels projectes en els quals coopera l’Ajuntament d’Eivissa amb el poble sahrauí a través del Fons Pitiús de Cooperació al que aporta el 0,7% del pressupost municipal.

Després de dos anys d'aturada, a causa de la pandèmia, l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de Balears ha reprès aquest programa, que compleix 35 anys en l'arxipèlag balear.

Wpp