Juny 09, 2023

ajuntamentdaltvila

Notícies

L’Ajuntament d’Eivissa participa en un projecte del CEIP Poeta Villangòmez dirigit a ajudar al patrimoni natural de les Pitiüses.

expovi1L’Ajuntament d’Eivissa ha participat en un projecte mediambiental, artístic i solidari del CEIP Poeta Villangòmez dirigit a ajudar i mantenir el patrimoni natural de les Illes Pitiüses. L’activitat, que s’ha dut a terme amb alumnes de 5èi 6è de Primària, ha finalitzat avui amb la inauguració d’una exposició d’obres de l’alumnat inspirades en l’artista local Marta Torres, a la casa pagesa de Can Casals.

Llegeix més...

El MACE organitza una ponència sobre museus, sostenibilitat i benestar amb l’arquitecte Marià Castelló pel Dia dels Museus.

maceEl Museu d’Art Contemporani d’Eivissa (MACE) ha organitzat una ponència amb l’arquitecte Marià Castelló amb motiu del Dia Internacional dels Museus, el pròxim 18 de maig. La presentació serà de 18.30 a 19 hores i després hi haurà una xerrada de l’arquitecte amb la periodista i directora del Diario de Ibiza, Cristina Martín, de 19 a 19:45 hores. L’entrada a aquesta activitat és lliure fins a completar aforament.

Llegeix més...

Eivissa Medieval 2023 rep 180.000 visitants durant els quatre dies de celebració de la seva 24 edició.

medigeneralL’Eivissa Medieval, que commemora la declaració d’Eivissa com a Patrimoni Mundial, ha rebut aquest 2023 una xifra estimada de 180.000 visitants. El regidor de Festes, Ricard Clivillé, ha destacat que ‘malgrat la pluja, la festa, que enguany ha celebrat la seva 24 edició, ha tornat a superar els registres, batent rècord de persones que han recorregut els carrers de Dalt Vila i la Marina des de dijous passat fins a aquest diumenge’.

Llegeix més...

La XXIV edició d’Eivissa Medieval comença amb l’espectacle inaugural ‘Per la defensa d’Eivissa’ des del Portal de ses Taules.

sinimagenEivissa Medieval, que enguany celebra la edició numero XXIV, arranca avui dijous 11 de maig a les 19 hores amb l’espectacle inaugural ‘Per la defensa d’Eivissa’. La representació, que començarà a la plaça de la Constitució, serà a càrrec de La Fragua de Vulcano i comptarà amb la participació de 16 grups d’animació amb unes 60 persones aproximadament.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16