Març 29, 2024
perfil del contractant
Eivissa neta!
Tràmits online

Notícies

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Portal web de l'Ajuntament d'Eivissa

Viver EmpresesEl Viver d’Empreses d’Eivissa incorpora dos noves empreses a les seves instal·lacions. Es tracta de "¿Qué hago hoy?", un guia cultural d’Eivissa impresa de caràcter mensual i "La Boombilla", una consultoria de comunicació i màrqueting.
En aquests moments, es compta amb 7 empreses incubades al Viver i dos emprenedors més que estan acabant el pla d’empreses i que ja han sol·licitat un mòdul al Viver d’Empreses.

Les empreses que ja hi ha instal·lades al Viver són:

¿Qué hago hoy?
Ediciones Podenco
IbzJobs
Es Vip Class by Emergency Staff
Escapadas Ibiza
La Boombilla
Ribas & Qu (encara acabant d'instal·lar-se)

Pel que fa a l’agenda "¿Qué hago hoy?", es tracta d’una guia cultural d’Eivissa, mensual, impresa, senzilla y gratuïta que se repartirà per tota l’illa. La primera edició sortirà el proper 1 de maig.
La segona empresa que s’ha incorporat és "La Boombilla", dedicada a la comunicació, consultoria de comunicació, social media màrqueting, màrketing de continguts, gabinets de premsa i publicitat.

Per altra banda, i dins de les activitats previstes al Viver d’Empreses, demà dimarts dia 25 d’abril, l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz; el tinent d’alcalde d’Economia, Alfonso Molina i la regidora de comerç, Glòria Corral, tendran un encontre amb 25 empresaris, dels quals una part són emprenedors que es troben actualment al Viver d’Empreses i altres que ja han passat per aquestes instal·lacions.