abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

ple13El Ple de l’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat, en sessió extraordinària, incrementar el pressupost amb un total de 5.117.800 d’euros procedents de romanents de tresoreria per continuar amb les millores previstes a la capital de l’illa. D’aquests més de 5,1 milions d’euros, dos milions d’euros es destinaran a la pavimentació asfàltica dels carrers del municipi.

“Disposem d’un romanent per a despeses generals altíssim i com encara podem disposar d’ell, tenim necessitats pressupostàries i volem moure i donar-li un destí més adequat als milions que tenim acumulats en el banc hem decidit presentar en aquest ple extraordinari una nova proposta de modificació del pressupost per seguir amb les inversions per millorar la nostra Ciutat”, ha manifestat la primera tinent d’alcalde i regidora del Servei d'atenció al ciutadà, Recursos Humans i Recursos Econòmics, Gema Marí. Entre els projectes previstos a aquesta segona modificació pressupostària del mandat es troben una aportació de 800.000 euros per subministrament d’energia elèctrica d’edificis municipals, 300.000 euros per Abaqua, 150.000 euros per la reparació i conservació de vies públiques, 235.000 per subministrament d’energia elèctrica per escoles, 180.000 euros per l’adquisició enllumenat nadalenc i 200.000 euros d’aportació extraordinària pel Patronat d’Esports.  

ple23

 

 

 

 

 

A continuació, el Ple de l’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat el conveni de col·laboració plurianual del pla estratègic d’inversions municipals del Consell Insular d’Eivissa (Pla 5) per al municipi d’Eivissa corresponent a l’any 2023. L’aportació màxima del Consell Insular d’Eivissa a la totalitat de les obres en 2023 serà d’1.421.621,52 euros.  

A la sessió plenària extraordinària d’avui també s’ha donat llum verda al conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Eivissa per establir la gratuïtat del servei d'escolarització bàsica del primer cicle d'educació infantil a subscriure amb Conselleria d'Educació i Formació Professional. “Destinarem 45.000 euros per cada aula de les escoletes municipals (4 a Can Cantó i 3 a la de Vila) i en total aquesta mesura suposarà un estalvi a les famílies de la capital de l’illa d’1.206.000 euros”, ha explicat la regidora d'Infància, Igualtat i Majors de l’Ajuntament d’Eivissa, Sara Barbado.  

Per acabar, s’ha aprovat una proposta d'acord per rectificar els errors detectats al text aprovat de felicitacions i condecoracions per a la Policia local 2023, en el Ple de la Corporació de data 28 de setembre de 2023.  

Wpp