abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagenLes persones aficionades a la cuina tenen una cita el dissabte 11 de novembre en el cor de la ciutat, en el Mercat Vell d'Eivissa, amb motiu del "Concurs de Truita de Patata Vermella d'Eivissa".

L'esdeveniment promet ser una celebració culinària emocionant on els participants podran demostrar les seves habilitats preparant delicioses truites de patata vermella eivissenca. L'Ajuntament d'Eivissa lliurarà 10 kg de patata vermella a cada grup inscrit perquè els concursants demostrin la seva creativitat.

La competició començarà a les 12 del migdia i s'espera reunir a un gran nombre d'entusiastes de la cuina, tant locals com visitants. Els participants podran inscriure's al concurs a través de la web oficial de l’Ajuntament d'Eivissa: www.concursgastronomiceivissa.es

S'anima a tots els amants de la cuina a preparar les seves receptes més delicioses i a unir-se a aquesta emocionant competició. Per a obtenir més informació sobre l'esdeveniment i les bases del concurs es pot consultar la pàgina web www.concursgastronomiceivissa.es

Per completar la jornada hi haurà animació infantil a càrrec de Cachirulo a partir de les 11 hores, concert de Discover a les 13 hores i del grup Esta me la sé, a les 16 hores. A les 17:30 hores també s’ha previst un concurs de Got Talent.

Aquesta acció es realitza amb fons Edusi

sinimagen

Wpp