abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagenUn grup d'usuaris d'aquesta ONG local han pogut gaudir aquest matí d'algunes atraccions a porta tancada i d'un esmorzar de xurros amb xocolata

Els alumnes de l'Associació de Mares i Pares de persones amb discapacitat de Balears (AMADIBA) han visitat aquest matí la Fira de Nadal d´Eivissa.

Amb l'objectiu que "tothom pugui gaudir de la màgia del Nadal", segons ha explicat Paco Moreno, responsable d'aquestes instal·lacions, la fira ha obert aquest matí les portes perquè els usuaris d'aquesta associació sense ànim de lucre poguessin pujar en algunes de les seves atraccions favorites sense “soroll” i sense “massificació de gent”.

"Entre els nostres usuaris hi ha un gran nombre de nens i joves amb alta intensitat de conducta que no gestionen bé les massificacions, el soroll i la música molt alta", ha explicat Daniel Angulo, director del col·legi d'educació especial d'Amadiba, que va proposar aquesta iniciativa a la Fira de Nadal d'Eivissa ja fa tres anys. “Ho vam proposar al Paco i li va semblar una molt bona idea.

Des de llavors ho fem cada any. Obren algunes atraccions només per a nosaltres de forma gratuïta i ens conviden a xocolata amb xurros”, ha afegit Angulo, que ha reiterat el seu agraïment a la Fira de Nadal d'Eivissa, ja que “als alumnes els ve molt bé poder aprofitar les atraccions a nivell d'estimulació sensorial, a més de compartir una bona estona”.


Jaume Arrabal, director del Centre de Dia de Santa Eulària des Riu d'Amadiba, ha coincidit en la gran resposta que ha tingut aquesta acollida entre els usuaris del seu centre, que treballa amb persones “amb discapacitat i alteracions conductuals”, i que cada any acudeixen perquè “els nois gaudeixin i aprofitin les festes”. "Gràcies a aquesta iniciativa cada any tanquen l'espai perquè ells puguin gaudir sense soroll i amb més tranquil·litat de les atraccions", ha remarcat Arrabal.

 

Wpp