abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

A partir del dimarts 23 de gener, amb motiu de les obres de construcció de Red Eléctrica, del nou doble circuit elèctric de 132kV soterrat entre les subestacions d'Eivissa i Platja d’en Bossa, es restringirà a un únic sentit la circulació en un tram de l'avinguda de Sant Jordi d'Eivissa, en direcció cap al centre de la ciutat, i s'habilitarà una ruta alternativa per al sentit contrari.

Red Eléctrica, l'empresa de Redeia responsable de l'operació i transport del sistema elèctric nacional, està coordinant l'execució dels treballs amb els ajuntaments d'Eivissa i Sant Josep i al costat del Consell Insular d'Eivissa perquè l'afecció a la mobilitat sigui la menor possible.

En el cas de les restriccions que afecten a partir del divendres a una part de l'avinguda de Sant Jordi d’Eivissa (entre els encreuaments amb els carrers Alzines i Felip Curtois), l'Ajuntament d'Eivissa, a través de la Policia Local, ha establert la solució per a la mobilitat, fixant un recorregut alternatiu per als vehicles en direcció al carrer Polls (sentit cap a Bossa).

Aquesta ruta alternativa desvia el trànsit de l'avinguda de Sant Jordi pel carrer Felip Curtois, seguint pels carrers Felip Curtois, Ernest Ehrenfeld i Bisbe Llocer, punt a partir del qual es pot incorporar el trànsit a l'avinguda de Sant Jordi. Es manté obert un carril de circulació de l'avinguda, des de l'encreuament amb el carrer Alzines, en direcció cap a la avinguda de la Pau (centre ciutat).

Les obres que s'executen en aquest tram es prolongaran durant un mes, aproximadament. Red Eléctrica va iniciar el mes de novembre passat de 2023 la construcció de la nova línia subterrània Eivissa-Bossa. Amb una inversió de més de 10 milions d'euros, l'objectiu d'aquesta nova infraestructura és garantir el subministrament segur d'electricitat de tot el sud i oest de l'illa d'Eivissa. El projecte està inclòs en la planificació de la xarxa de transport d'electricitat 2021-2026 i es preveu la seva entrada en servei en 2025.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wpp