abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

sinimagen

S'han iniciat les obres de canvi de gespa de les pistes esportives de les Associacions de Veïns de Sant Pablo i de Cas Serres.

Es tracta d'una de les demandes que els dos col·lectius veïnals havien traslladat a l'Ajuntament d'Eivissa, i que tant l'alcalde Rafael Triguero com la regidora d'esports Ana Ferrer es van comprometre a fer. Les obres tenen un termini dexecució de 30 dies.

“El municipi d‟Eivissa necessita més i millors instal·lacions esportives. Hem hagut de dedicar molts recursos i esforç aquests primers mesos a posar a punt les instal·lacions que ens trobem a la nostra arribada, ja que presentaven molta manca de manteniment. Ara arriba el torn de millorar aquestes dues instal·lacions, molt utilitzades pels veïns i que necessiten un canvi de gespa de manera urgent. Seguirem treballant per comptar amb unes instal·lacions municipals ben mantingudes ia l'alçada del que la nostra ciutat mereix, hi ha molta feina per davant” ha declarat la regidora d'esports Ana Ferrer.

El Patronat dEsports de lAjuntament dEivissa ha contactat amb ambdós col·lectius veïnals per informar-los de linici de les obres, ja que durant els treballs lús de les instal·lacions estarà restringit.

Sestima un termini de durada màxima de les obres de trenta dies i limport dadjudicació és de 87.796,96€.

Wpp