abril 27, 2024

ajuntamentdaltvila

Des de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Eivissa, en col·laboració amb les associacions de comerciants, el Consell d'Eivissa i la PIMEEF, es posa en marxa la campanya del dia del pare 2024 per a incentivar les compres en el comerç local de la ciutat.

L'objectiu de la campanya és dinamitzar i ajudar al comerç local, oferint incentiu a aquells ciutadans que realitzin compres a la ciutat d'Eivissa.

Els comerços participants comptaran amb el pòster oficial de la campanya en l'aparador, i comptaran amb talonaris de tiquets on en el revers es posarà el segell o nom de l'establiment, i en l'anvers els clients, després de realitzar la seva compra posaran les seves dades personals per a participar en el sorteig dels premis.

Els tiquets recollits es retornaran al departament de comerç, per a procedir al sorteig que es realitzarà el dijous 21 a les 9,30h en el mateix departament.

“L'Ajuntament d'Eivissa contínua amb la seva ferma aposta per aconseguir una ciutat viva i dinàmica en totes les seves facetes, i és per això que una vegada més amb aquesta iniciativa animem a tots els ciutadans a venir al municipi d'Eivissa, a realitzar les seves compres a la nostra ciutat i poder participar en aquests sortejos” va declarar la regidora de Comerç Laura Planells.


Els premis són:

Primer Premi. Sopar per a dos, nit d'hotel i desdejuni en un hotel del municipi

Segons Premis. Sopars per a dos en restaurants de renom del municipi d'Eivissa

Es comunicarà a les persones guanyadores el premi obtingut en el sorteig i se'ls convocarà per al dia i lloc per a fer-los lliurament d'aquests.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wpp